Cégünket 1998-ban indítottuk. Fő tevékenységünk a fázisjavítás *, villamos hálózatok mérése, felharmonikus** szűrés, energiagazdálkodás. (energiagazdálkodási szolgáltatást végzünk a helyi energiagazdálkodók segítésére, ill. energetikussal, energetikusi szervezettel nem rendelkező cégek számára) és ezekhez kapcsolódó teljes körűenergia gazdálkorási  szolgáltatásokkal foglalkozunk.
A vállalkozásban több évtizedes gyakorlat és tapasztalata halmozódott fel.

Későbbekben a komplett berendezések mellet a fázisjavítás-hoz kapcsolódó eszközök: automatika, kondenzátor, forgalmazását is megkezdtük. További tevékenység a villamos tervezés ésvillamos biztonságtechnikai  felül- vizsgálatok.

Szolgáltatásunk kiterjed minden fázisjavító berendezés, kialakítására, javí- tására, felújítására. Ezek felügyeletét vállaljuk. Szerviz szolgáltatásunk az ország teljes területéről elérhető. Karbantartási konstrukciónk, mely a kezdetektől mindenki számára kielégítően működik, rugalmas, az üzleti partnereink igényeihez alakítható.

Kereskedelmi tevékenységünk kibővült a fázisjavító berendezések és alkotórészeik forgalmazása mellett a LOVATO és a BMR cég teljes termék skálájára.

Megjegyzések:
* a teljesítmény tényező szabályozása
** a felharmonikusok az alapharmónikus (50Hz) áram egész számú többszörösei

E-mail: nrgo@nrgo.hu
E-mail: nrgo@nrgo.hu